Jelen

Annak ellenére, hogy kénytelenek vagyunk leszámolni azzal az illúzióval, hogy bumerángunkkal szerezzük meg vacsoránkat, mégis hatalmas népszerűségre tett szert a világ különböző országaiban ez a lenyűgöző sportszer.

A 60-as évektől sorra alakultak meg a nemzeti szövetségek és ezzel egy időben születtek meg a sportág értékelését objektív keretek közé szorító versenyszabályzatok.

Manapság 25 ország szövetségeinek legjobbjai kétévente mérik össze tudásukat különféle versenyszámokban a Nemzetközi Bumeráng Szervezet égisze alatt a világbajnoki címért.

Jövő

A fenti körből Magyarország sem szeretne kivétel lenni, ezért a napokban kezdi meg működését a Magyar Bumeráng Szövetség azzal a céllal, hogy szervezett keretek között összefogja a hazai tehetséges fiatal és idős bumeráng-rajongókat és lehetőséget adjon nekik külföldi versenyszereplésre is.

A MBSZ működési -és versenyszabályzata, valamint az első hazai versenynaptár hamarosan olvasható. Ha szeretnél az első Magyar Bumeráng Bajnok lenni feltétlenül kísérd figyelemmel a Szövetség alakulását.

lap tetejére