Tervezés

A termék minőségének egyik alapkövét képezi a számítógépes tervezés és előkészítő megmunkálás, amely biztosítja a termékek következetes fejlesztésének lehetősége mellett a nagy pontosság elérését.

Kézi csiszolás

Az így előkészített alapanyagot kézi csiszolás juttatja el a végső formájába, amely minden egyes darabnak más-más jellemzőket ad mind forma, mind pedig aerodinamikai szempontból, azaz egyedivé teszi a terméket.

Alapanyag

Az alapanyag válogatott, jó minőségű és nagy szilárdságú rétegelt fa lemez, mely biztosítja a rendeletetés szerű használat mellett a termék épségét.

Tikkurila

Az egyediséget nagymértékben fokozza a kézi festés, amely egyben határozott karaktert ad a terméknek.
Az alkalmazott festék, illetve lakk a világszínvonalú Tikkurila cég terméke, amely megfelel a legszigorúbb uniós előírásnak is.

Ergonómia

A bumerángok kialakításánál ergonómiai szempontokat is figyelembe veszünk, amely megkönnyíti, és biztonságosabbá teszi használatukat.

Használati utasítás

A termék fontos kiegészítője a magyar és angol nyelvű használati utasítás, amely külön a jobb, külön a balkezesekhez is szól.

Ellenőrzés

A minőség legfontosabb pillérért képezi a minden paraméterre kiterjedő egyenkénti bevizsgálás, garantálva ezzel a kifogástalan árut.
Fejlesztés alatt áll egy - a világon egyedülálló - speciális berendezés, amely lehetővé teszi laboratóriumi körülmények között a bumerángok aerodinamikai tulajdonságainak dinamikus vizsgálatát számítógépes adatfeldolgozás segítségével.

lap tetejére